Dansk Køleforening i 100 år

Dansk Køleforening blev stiftet den 30. november 1911 og kunne derfor i 2011 fejre sit 100 års jubilæum på dagen den 30. november 2011. Det blev markeret på dagen med et jubilæumsarrangement, en reception, foredrag og med udgivelsen af en jubilæumsbog.

Bogen kan købes ved henvendelse til foreningens sekretariat. Prisen for bogen er 390,00 kr. pr. stk. inkl. moms og forsendelse.

Bogen kan købes på www.eigil.dk med betalingskort.

På dagen modtog Dansk Køleforening pengegaver, der skal anvendes til kontingenter for studerende. Følgende firmaer og organisationer donerede gaver til dette formål:

• Ahlsell Danmark A/S
  • Hans Jørgen Høgaard Knudsen
  • Svenska Kyltekniska Foreningen
  • Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening, AKB
  • Vibocold A/S
  • Dansk Køledag f.m.b.a
  • Kølebranchens Kvalitetssikringsordning, KKO
  • Norsk Kjøleteknisk Forening
  • Niras A/S
  • Grundfos  A/S
  • DS Håndværk & Industri