Jubilæumsbogen

I forbindelse med Dansk Køleforenings 100 års jubilæum den 30. november 2011 blev der udgivet en jubilæumsbog.

Dansk Køleforening valgte at medtage 50 og 75 års materialet i fotografisk gengivelse, som det blev udgivet i 1986. Dette valg betyder, at enkelte billeder i det gamle materiale ikke er af helt så god trykkvalitet, som det kunne ønskes og som mulighederne er i dag i forbindelse med digital produktion af en bog. Dansk Køleforening har valgt ikke at redigere i 50 og 75 års materialet.

Bogen udleveres til nye medlemmer så længe lager haves.

Forsiden af bogen

En række firmaer støttede bogens udgivelse økonomisk mod at der blev indrykket en annonce i bogen. Se hvilke firmaer der støttede udgivelsen - klik her.

Nedenfor er der link til udvalgt indhold fra bogen, så du kan danne dig et lille indtryk af indholdet:

• Forord for den samlede bog - klik her
  • Afsnit om grundvandskøling - klik her
  • Afsnit om fjernkøling - klik her
  • Afsnit om stempel- og skruekompressorer - klik her
  • Udvikling omkring brugen af naturlige kølemidler - klik her
  • Forord for 75 års delen af bogen - klik her
  • Forord for 50 års delen af bogen - klik her
  • Udsnit fra den gamle del af bogen - klik her
  • Afsnit om undervisning og forskning - klik her
  • Afsnit om varmepumper og kølemidler - klik her

Du kan købe bogen ved henvendelse til sekretariatet eller ved betaling med betalingskort - klik her